Stal Salland

Oud nieuws

zaterdag 19 december 2015

Vandaag uit Augustinusga de best fokkende merrie Terry L.H. opgehaald. Terry was in 2010 en 2011 kampioen kleine maat. Ze heeft inmiddels 1 kampioen en 1 reserve kampioen dochter. Inmiddels heeft ze bijna voldoende punten om preferent te worden.

18 en 19 september 2015

Deze 2 dagen met onze pony's naar de jaarlijkse premiekeuring in Mariënheem geweest.

Door familie omstandigheden was de voorbereiding voor de keuring niet optimaal en de focus op de dagen zelf wat minder dan andere jaren.   

Op vrijdag kwamen de enters en twenters in de baan. We mogen tevreden zijn met de resultaten, van de 6 getoonde pony's gingen er 5 met een jeugdpremie naar huis.

De zaterdag was wat wisselend qua resultaat. Van de 4 getoonde veulens werden er 2 geprimeerd. Bij de 3 jaar en oudere pony's waren we niet geheel tevreden met 4 tweede en 4 derde premies. 

Zondag 28 juni 2015

Vandaag met zes van onze pony's naar de eerste zomerkeuring van Oost Nederland geweest. Het was een heel gezellige dag met gelukkig prachtig zomerweer. 

Alle lof voor de organisatie, die er een uitstekend verzorgd buitenevenement van gemaakt heeft, welke wat ons betreft zeker de komende jaren herhaald moet worden.

We hadden 1 hengstveulen, 3 enters en 2 twenters meegenomen, welke het moesten opnemen in een totaalveld van 127 aangeboden pony's. We waren blij verrast te zien dat we goed meedraaiden met alle enters en twenters met veelal positieve uitleg van het jury team.

Dinsdag 12 mei 2015

Kort voor middernacht, rond 11.30 uur, heeft Dounja haar veulen geworpen. Het is een voskleurig hengst veulen met als vader Ollie v. Stal Westerwolde. Dit veulen gaat Ivar v. Stal Salland heten.

Maandag 27 april 2015

Rond 03.00 uur vannacht heeft Edith haar veulen geworpen. Het is een vosbont merrie veulen.

We waren niet erg verrast door de kleurstelling van het veulen omdat de vader de vosbonte hengst  Ulverston v. Stal Haarsteeg is. Het veulen gaat Isola v. Stal Salland heten.

Donderdag 23 april 2015

Rond 06.00 uur in de ochtend heeft Anja haar veulen geworpen. We zijn erg blij dat het een gezond merrie veulen is, speciaal omdat het bij de geboorte niet goed lag en de hulp van de dierenarts nodig was om het veulen ter wereld te brengen.

Dit veulen, met als vader Ollie v. Stal Westerwolde, zal als Joske v. Stal Salland door het leven gaan.  

Dinsdag 14 april 2015

En nog geen uur later was het weer raak. Onze Tessa, die de laatste dagen al s'nachts met Tjitske in een apart weitje liep , wilde niet achterblijven en baarde kort voor 06.00 uur ook haar veulen.

Het is ook een hengsveulen met als vader Ollie v. Stal Westerwolde. We noemen dit veulen Jorn v. Stal Salland. Het is een mooi gelijnd veulen en lijkt over goede bewegingen te beschikken.   

Dinsdag 14 april 2015

Het is elk jaar weer spannend als het veulenseizoen begint. Wat gaat het worden en zijn het mooie veulens. Voor ons begon het seizoen vannacht om ca. 05.00 uur. Tjitske heeft als eerste dit jaar haar veulen geworpen.

Het is een hengsveulen met als vader Ollie v. Stal Westerwolde. Dit veulen gaat Jasper v. Stal Salland heten. Het is nu al heel goed te zien dat het veulen de witte staart en manen van de moeder meegekregen heeft.  

Zaterdag 11 april 2015

Zaterdag 11 april zijn wij met Flexibell v.d. Moirtakker naar de stamboek opname in Mariënheem geweest. Deze merries is een dochter van de hengst Viggo v. Stal Munnikenland en is opgenomen met een mooie stamboeklijst.

Zaterdag 20 december 2014

Vandaag hebben wij Aniek van Stal Salland, welke we verkocht hebben, afgeleverd bij de familie Benjamins in Herxen. Aniek wordt het nieuwe maatje van hun paard, omdat hun vorige pony door ouderdom overleden is. Aniek is gescand drachtig van Ollie van Stal Westerwolde.

We wensen de familie Benjamins heel veel plezier met deze nieuwe aanwinst.  

woensdag 3 december 2014

Slecht nieuws, vandaag is onze 1e premie merrie Yvet van stal Salland overleden.

Een opstapeling van darmproblemen en een ontsteking in het oog hebben er samen voor gezorgd dat ze in de Paardenkliniek Hellendoorn overleden is.

We hebben er samen met de dierenartsen in Deventer en Hellendoorn alles aan gedaan om haar beter te krijgen maar helaas zonder resultaat.

28 november 2014

Vandaag Daphne v.d. Pekkeriet afgeleverd aan de Familie Van Maanen uit Gorssel. Daphne is zeer waarschijnlijk drachtig van Ollie. Wij wensen hun heel veel plezier met deze knappe merrie.

20 september 2014

Vandaag met onze veulens en de 3 jaar en oudere merries de premiekeuring in Marienheem bezocht. Het was een hele gezellige en voor ons succesvolle keuring!

Van onze 5 getoonde veulens hebben er 3 een veulenpremie behaald. Hitske liep aan kop in haar rubriek en werd later die ochtend uitgeroepen tot reserve veulenkampioen overige maten! Een succes waar we zeer blij mee zijn.

Ook met de 3 jaar en oudere merries hebben we goed gescoord. 8 merries ontvingen een 2e premie, Evita ontving een 3e premie en als laatste kwam Anja bij de kleine maat kroon merries in de ring. Zij kwam aan kop in haar rubriek en ontving vervolgens een 1e premie.
Ook met dit succes zijn we heel blij!

19 september 2014

Vandaag met onze 2 enters en onze vosbonte twenter de premiekeuring in Marienheem bezocht.
Guusje liep aan kop in haar rubriek en kreeg een enter premie. Gyselle en Flexibell liepen allebei midden in de rubriek mee en ontvingen alle twee hun jeugdpremie.

10 augustus 2014

Vandaag de hengstveulens High-Tower en Happy van stal Salland verkocht aan Michael Winkens uit Duitsland.

22 juni 2014

Deze nacht, bij het krieken van de dag, heeft Daphne haar eerste veulen geworpen. Dit is ons 9e en laatste veulen voor dit seizoen. Het is een hengst veulen, en voor zover we nu kunnen  beoordelen lijkt het qua kleurstelling sterk op de moeder, dus een heel licht gekleurde vos. De naam van dit veulen is Hero v. Stal Salland. De vader is Nevermind v. Stal Splithof.

11 juni 2014

Gisternacht heeft, nadat de voortekenen er al waren, onze Cato om 3 uur een merrie veulen gebaard. Het was een voorspoedige geboorte en het veulen stond ook al snel stevig op de haar benen. Later gistermorgen werd duidelijk dat het veulen niet zelf de weg naar moeders uier kon vinden. Met een baby fles hebben we het veulen gister en vannacht gevoed. Vanochtend begon ze haar weg te vinden en zelf te drinken, en dit gaat nu goed. We noemen dit veulen Hilde v. Stal Salland. De vader is Nevermind v. Stal Splithof.

5 juni 2014

Geheel onverwachts, zonder enige voortekenen, heeft Yarinde vanmorgen, 1,5 week te vroeg, een mooi merrieveulen ter wereld gebracht. We noemen dit merrie veulen Harinde v. Stal Salland. De vader is Ferdinand v. Stal de Dwarsdijk.

1 mei 2014

Na een lange dracht heeft Anja, 2 weken later dan gepland, dan toch haar veulen geworpen. Vannacht om 2.30 uur werden we gewekt door de geboortemelder en waren mooi op tijd om een fors, maar mooi gebouwd merrieveulen ter wereld te zien komen. We noemen het veulen Hanja v. Stal Salland. De vader is Ferdinand v. Stal de Dwarsdijk.

29 April 2014

En nog geen 12 uur later was het weer raak. Toen we om 13.30 uur in de wei kwamen, zagen we bij Dounja een klein, net geboren vos kleurig hengstveulen de eerste stappen proberen te zetten.
We noemen het veulen Hermes v. Stal Salland. De vader is Nevermind v. Stal Splithof.

29 April 2014

Deze nacht rond 4.30 uur, heeft Tjitske-M v. d. Wechterholt een fors, maar goed gelijnd voskleurig merrieveulen geworpen.
We noemen het veulen Hitske v. Stal Salland. De vader is Ferdinand van Stal de Dwarsdijk.

27 april 2014

Afgelopen nacht heeft Belle v. Stal Salland, enkele dagen voor ze uitgedragen was, ons blij verrast met een mooi voskleurig merrieveulen.
De vader is Ferdinand van Stal de Dwarsdijk. Het veulen heet Hi-Fy v. Stal Salland.

Donderdag 17 april 2014

In de nacht van woensdag op donderdag 17 april heeft Tessa ons verrast met een mooi hengstveulen.
Hoewel Tessa wel de geboortemelder droeg, is het alarm niet afgegaan en heeft ze zichzelf gered.
De vader is Ferdinand van Stal de Dwarsdijk. De naam van het veulen is High-Tower v. Stal Salland.
 

Zaterdag 12 april 2014

Zaterdag 12 april zijn wij met Edith en Evita v. Stal Salland naar de stamboek opname geweest in Mariënheem. Beide merries zijn een dochter van onze hengst Jelger van Dekema en zijn opgenomen met een zeer mooie stamboeklijst. 

Vrijdag 28 maart 2014

Vrijdag 28 maart heef Yvet ons eerste veulen van 2014 gekregen.
Het is een mooi hengstveulen, welke 1,5 week te vroeg geboren is.
De vader is Nevermind van Stal Splithof. We noemen het veulen Happy v. Stal Salland.
 

11 Januari 2014

Vandaag onze gehuurde hengst Ollie v.stal Westerwolde in ontvangst genomen.
Deze 1e premie hengst van 94 cm zal in 2014 en 2015 bij ons op stal zijn. Ollie heeft een hoge fokindex van 14.15. De nationale kleine maat kapioen 2013 heeft als vader deze topper.

vrijdag 11 oktober 2013

Vandaag naar de nakeuring geweest in Heteren.
Met als resultaat een mooie 2e premie op onze Daphne v.d. Pekkeriet.

20 en 21 september 2013

Vrijdag en zaterdag zijn wij met onze pony's naar de premiekeuring in Marienheem geweest.
Wij kunnen zeer tevreden terug kijken op deze 2 dagen. Op vrijdag zijn de enters en de twenters gekeurd. Onze jaarling Flexibell en onze twenter Edith kregen hun jeugd premie. De twenter Evita liep helaas onregelmatig en moest de ring verlaten.
Op zaterdag liepen wij met het hengstveulen Gijs op de 2e plek in de rubriek met premie. Het Merrie veulen Guusje viel niet mee, liep achter aan in de rubriek. Ons merrie veulen Gyselle liep netjes midden in haar rubriek, als enige vos in het "zwarte geweld" met premie.
Alle 3 jaar en ouder merries ontvingen een 2e premie. Daar zijn wij zeer tevreden mee. Zowel deze nette premiering als wel de vaak vrij hoge plaatsing in de rubriek geeft voor ons het gevoel dat we een vrij constante en stabiele fokkerij opgezet hebben.

Donderdag 1 augustus 2013

Vandaag de vroege hengstveulens: Giant, Glenn, Gerben en Gideon verkocht.
De veulens zijn vandaag opgehaald door Michael Winkens uit Waldfeucht, Haaren in Duitsland.

Vrijdag 26 juli 2013

Vandaag hebben wij de 3 jarige merrie Doutzen v. 't Heut aangekocht.Doutzen kan helpen om nieuwe bloedlijnen in de fokkerij van Stal Salland te brengen.

vrijdag 21 juni

Slecht nieuws, vandaag in de paardenkliniek Hellendoorn ons hengstveulen Golden Boy laten inslapen. Golden Boy had een slokdarm verstopping wat niet meer te verhelpen was.

Maandag 12 juni

Omdat wij dit jaar maar 1 merrieveulen van eigen fokkerij hebben, besloten er een spannetje bij te kopen. Vandaag bij Arjan Lubbe de kroonmerrie Yarinde van 't Heut gekocht met aan de voet een knap merrieveulen van Narcos v. stal 't Hurkske. Veulen is geboren op 31 mei en heet Gyselle van 't Heut.

Ook nog een geprimeerde 2 jarige en een geprimeerde 3 jarige meegenomen voor de verkoop. 

maandag 5 juni

Vandaag Djezz verkocht.
Djezz gaat ons koude kikkerlandje  verlaten, met als nieuwe bestemming Frankrijk.

zaterdag 18 mei

Vrij onverwachts heeft onze Cato een merrieveulen gekregen!
Het is een klein en luxe veulen. We noemen haar Guusje. 

Vrijdag 3 mei 2013

Vanacht heeft Aniek naar een paar zware laatste weken een hengstveulen gekregen.
Een zwaar en krachtig vosveulen. Vader is Kairo.

Hengsten, hengsten en nog meer hengsten

Vandaag, vrijdag 19 april, hebben Anja en Belle een veulen gekregen.
Beide merrie's hebben een goed en gezond hengstveulen gekregen.
Belle heeft een bijzonder licht gekleurd veulen van Siete v. Vries
en Anja heeft een voskleurig veulen van Kairo.

Dinsdag 16 april 2013

Vannacht heeft Tjitske een hengstveulen gekregen.
Het is een gezond en fraai veulen met als vader Menno v.d. Horstinksteeg.
Dit veulen heeft de naam Golden Boy v. Stal Salland.

Zondag 7 april 2013

Vannacht rond 05.00 uur heeft Yvet een hengstveulen gekregen.
Dit voskleurige veulen heeft als vader Kairo v. 't Kampje.
Het veulen heeft de naam Gerben v. Stal Salland.

Vrijdag 5 april 2013

Afgelopen nacht rond 4.30 uur heeft Tessa een hengstveulen gekregen.
Een flink en krachtig veulen met als vader Menno v.d. Horstinksteeg.
We noemen hem Giant v. stal Salland.

Zaterdag 23 februari 2013

Vandaag is Jelger naar de Fam.van Kuyk gebracht,
Ferdinand v. stal de Dwarsdijk mee terug genomen naar Bathmen.
Ferdinand zullen wij inzetten op onze middenmaat merries.
  

Zaterdag 12 januari 2013

Vandaag tijdens de jaarlijkse hengstenkeuring is het NK enkelspandekhengsten verreden.
In 2012 werd Jelger in deze competitie Nederlands kampioen.
Vandaag is hij 4e geworden in een zware strijd met veel aanspanningen.
Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze prima prestatie. Onze Jelger wist in een zware rubriek enkele grote namen achter zich te laten.

Vrijdag 11 januari 2013

Vandaag Nevermind op stal gekregen.
Wij hebben Nevermind gehuurd voor dekseizoen 2013. Vandaag tijdens de jaarlijkse hengstenkeuring is hij definitief goedgekeurd.

Zaterdag 1 December

Vandaag Jelger naar Balkbrug gebracht.
Saskia Nijman zal hem de komende maand gaan trainen voor het N.K. enkelspandekhengsten.

Donderdag 22 November

De 1e premie hengst Nevermind van stal Splithof gehuurd voor dekseizoen 2013!

Deze kleine maat hengst van 88 cm komt in januari naar Bathmen toe.

Donderdag 8 november

Ferdinand v. stal de Dwarsdijk in 2013 naar Bathmen! 

Deze keur pref. 1e premie hengst komt dit voorjaar naar ons toe.Onze Jelger zal in 2013 de fokkerij gaan dienen bij de Fam. van Kuyk in Steenbergen. 

Zaterdag 22 september 2012

Vandaag met onze veulens en de 3 jaar en oudere merrie's de keuring in Marienheem bezocht. Het was een leuke dag met voor ons een prachtig resultaat. Onze 2 hengstveulens ontvingen beiden een premie, Foibas liep aan de kop in zijn rubriek.Ons merrieveulen Flexibell ontving haar veulenpremie, Flora kon helaas niet geprimeerd worden. Als onze fokmerrie's ontvingen een 2e premie, Tjiske liep in haar rubriek aan de kop. Al met al een prachtig resultaat. We danken Alma voor haar geweldige hulp bij het voorbrengen van onze pony's.

Vrijdag 21 september 2012

Vandaag met ons enters en twenters de premiekeuring in Marienheem bezocht.
De dag is super verlopen met een zeer mooi resultaat.
 
De jaarlingen Evita en Edith liepen beiden op de 2e plek in hun rubriek met premie.

Ook de twenter Daphne liep op de 2e plek in haar rubriek met premie, ook Dounja liep in deze rubriek. Zij liep op de 5e plek met premie. Alleen de twenter Djezz viel wat tegen, zij ontving helaas geen premie, deze merrie liet het door de spanning wat op de beweging zitten.

Evita en Daphne liepen beide achter de latere kleine en reserve kleine maat jeugdkampioen.

Maandag 3 september 2012

Jelger is weer thuis!
Vandaag Jelger weer opgehaald bij de heer van Bussel, Kairo is weer terug bij zijn eigenaar in Dalfsen.

Zaterdag 4 augustus 2012

Vandaag 5 pony's verkocht aan de Familie Te Pas uit Midwolde. Het gaat om de 3 vroege hengstveulens: Falco,Faidro en Fides v. stal Salland.
Ook de jaarling Elske v. stal Salland en de 1e premie merrie Renske v.d. Menger zijn verhuisd naar het hoge noorden.

Zaterdag 23 juni 2012

Aangezien wij dit jaar maar één merrie veulen hebben
van eigen fok, zijn wij opzoek gegaan naar een maatje
voor ons merrie veulen Flora.

Vandaag moeder en dochter Anabel en Flexibell
v.d. Moirtakker gekocht.
Anabel heeft als vader Logballes Kojak en als moeder
de kersverse dagkampioen zomerkeuring Ammerzoden
Tooske v.d. Heuvel.
Flexibell is vosbont van kleur en heeft als vader
Viggo v. stal Munnikerland. 

Dinsdag 8 mei

Vanavond laat heeft Anja een hengstveulen gekregen. De geboorte verliep vlot, en het veulen oogt goed. Vader Now or Never v. stal Ankeveen

Maandag 23 april

Vanacht rond 2.30 uur heeft Aniek een merrieveulen gekregen! De geboorte verliep vlot.Vader is Jelger.

Zondag 22 april

Vandaag is ons 4e hengstveulen op rij geboren.
Vanmorgen rond 10.30 uur heeft Tjitske-m een veulen gekregen. De geboorte ging redelijk vlot, moeder en zoon maken het goed.
Vader is Menno v.d. Horstinksteeg

We hopen natuurlijk dat we ook nog een merrieveulen mogen krijgen dit jaar, maar zijn blij en dankbaar met de gezond geboren veulens.

Vrijdag 20 spril 2012

Vanavond rond 23.00 uur heeft Renske een hengstveulen gekregen. Het is een flink en sterk veulen, zijn vader is Jelger.

zaterdag 14 april 2012

Vandaag met Cato naar de stamboekopname in Marienheem geweest. Cato is opgenomen in het stamboek met een mooie lijst.

Zaterdag 8 april 2012

Vannacht heeft Tessa een hengstveulen gekregen.
Even voor 2.30 uur ging de geboortemelder af. De geboorte verliep zeer vlot, merrie en veulen maken het prima.
Vader van het veulen is Menno v.d. Horstinksteeg.

Donderdag 6 april 2012

Vandaag zijn de dekhengsten geruild.
Jelger is vandaag naar Dalfsen gebracht en zal door Dhr. van Bussel ingezet worden
op zijn 4 jonge Kairo merrie's.
Kairo staat vanaf heden bij ons in Bathmen en zal dit seizoen ingezet worden
op een groot gedeelte van onze fokmerrie's.

Dinsdag 4 april 2012

Vandaag heeft Yvet een veulen gekregen.
Het is een zeer klein, maar krachtig hengstveulen. Vader is Jelger v.Dekema.
De naam van het veulen is Faidro v. stal Salland.

Zaterdag 7 januari 2012

Vandaag is onze hengst Jelger van Dekema
tijdens de hengstenkeuring in Marienheem
Nederlands kampioen dekhengsten
in het tuig  geworden.
Saskia Nijman had Jelger al vanaf december
in training en reed vandaag Jelger
naar het kampioenschap. 

Woensdag 28 december 2011

Vandaag onze jonge merrie Ell v. stal salland verkocht.
Ell is verkocht aan Riane Poliste uit Holten. Wij wensen Riane veel plezier met deze merrie.

vrijdag 11 november 2011

Vandaag Jelger naar Saskia Nijman in Balkbrug gebracht. Saskia gaat Jelger trainen voor N.K. dekhengsten in het tuig. Deze competitie wordt verreden op 7 januari 2012 tijdens de hengstenkeuring in Marienheem.

Maandag 31 oktober 2011

Vandaag 2 pony's gekocht bij de heer Schutte uit Laren.
Het gaat om de drachtige merrie Anja v.d. Pekkeriet en om de jaarling Daphne v.d. Pekkeriet.

Vrijdag 16 september 2011

De jaarlijkse premie keuring WOF in Marienheem
ging vandaag van start met de keuring
van de enters en twenters.
Onze tweejarige merrie Cato v. Stal Salland werd
daar gekozen tot reserve jeugd kampioen kleine maat.

Vrijdag 16 september 2011

Vandaag hebben wij Dea v. Stal Salland verkocht
aan Jan Keverlam uit Holten.
Wij wensen Jan veel succes met deze jaarling!

27 mei 2011

Vandaag Zoe en Enzo v. stal Salland verkocht.
Dit  leuke span is geexporteerd naar Duitsland.

9 mei 2011

Vanmorgen om 8.00 uur heeft onze 3 jarige merrie Bo v. stal Salland een merrieveulen gekregen. De geboorte verliep vlot. Vader van het veulen is Jelger.

vrijdag 29 april 2011

Vanacht heeft onze jonge merrie Belle v. stal Salland haar eerste veulen gekregen. De geboorte is vlot verlopen. Het merrie veulen is 2 weken te vroeg geboren, maar oogt zeer vitaal. Moeder Belle en veulen Edith maken het prima. Vader Jelger.

Baby-Boom maandag 18 april 2011

Vanacht om 04.00 uur heeft Renske een gezond  en mooi  voskleurig hengstveulen gekregen. Vader van het veulen is Jelger v. Dekema.

Slechts enkele uren laten om 07.00 uur is ook Aniek bevallen. Zij heeft een mooi en gezond merrieveulen gegeven, de vader  is Jelger.Ook Yvet heeft vandaag een veulen gekregen. Rond 21.30 uur ging opnieuw de geboortemelder af. Zij heeft ook een merrie veulen gekregen. De geboorte verliep vlot, toch oogt op dit moment het veulen nog wat zwak. Ook van dit veulen is Jelger de vader.

Donderdag 14 april 2011

Vandaag heeft Tessa een gezond merrie veulen gekregen. Het is een flink veulen, maar de geboorte is vlot verlopen. Het veulen heet Ell en heeft als vader Harvey v.st. de Veldmaat. Ell is het 4e merrieveulen op rij wat is geboren uit deze combinatie!

zaterdag 9 april 2011

Vandaag met Bo en Belle naar de stamboekopname geweest. Beide merrie's zijn opgenomen in het stamboek. Bo met 75-75 punten en Belle met 75-80 punten.

Zaterdag 2 april 2011

Afgelopen nacht heeft Zoë een veulen gekregen.
Ze heeft ons een goed gezond hengst veulen gegeven.
Het veulen is bruin van kleur en luistert naar de naam Enzo. Zijn vader is Jelger v. dekema.

Zaterdag 8 januari 2011

Vandaag is tijdens de jaarlijkse hengstenkeuring in Marienheem
het Nationaal Kampioenschap dekhengsten enkelspan verreden.
Jelger heeft hier een nette derde plaats veroverd.
In onze ogen een mooie prestatie van onze hengst Jelger,
maar ook zeker van rijdster Saskia Nijman.

Zaterdag 16 oktober 2010

Vandaag zijn de nationale kampioenschappen in Lunteren gehouden.
Yvet heeft meegedaan in de rubriek 4 jarige merrie's kleine maat.
Helaas kwam ze erg gespannen in de baan en toonde zich niet goed.
Ze liep jammer genoeg dan ook achteraan in haar rubriek.

Zaterdag 21 augustus 2010

Tijdens de premiekeuring in Marienheem
op vrijdag 20 augustus en zaterdag 21 augustus
is onze 4-jarige merrie Yvet v. Stal Salland
uitgeroepen tot kleine maat kampioen!
Yvet ontving eerder die dag de eerste premie.

Met dit kampioenschap ontving Yvet tevens
haar uitnodiging voor het Nationaal Kampioenschap
in Lunteren op 16 oktober aanstaande.

jenneke 18.03.2017 08:38

hebben jullie nog shetlanders te koop? ik heb er zelf ook een bij jullie vandaan
want mijn shetlander staat nu alleen

vriendelijke groet jenneke woord

Frits Vrielink 20.03.2017 08:08

Hallo Jenneke,

Wij hebben afgelopen herfst meerdere pony's verkocht en daarom nu niet wat te koop.
Groetjes, Frits

Linda van Maanen 25.05.2015 23:08

Heel erg bedankt voor alle hulp. Daphne doet het goed en Juultje wordt al wat vrijer. Ben erg blij dat er zo´n mooi veulen uit is gekomen.

Linda van Maanen 27.04.2015 14:22

Wat een prachtige veulens zijn er al geboren. Ben zo benieuwd wat Daphne gaat geven!

Rik 22.09.2013 21:27

Familie Vrielink van harte gefeliciteerd met jullie behaalde successen op de premiekeuring!!!!! Keep up the good work.

Anne en Ben 09.04.2010 13:47

Hallo Arno en familie,

Van harte gefeliciteerd met de veulens!

Groeten uit Zweden van Anne en Ben

Nieuwe reacties

11.05 | 16:09

Zo te zien een mooi veulen van Rachel leuke foto veel geluk er mee

20.03 | 08:08

Hallo Jenneke, Wij hebben afgelopen herfst meerdere pony's verkocht ...

18.03 | 08:38

hebben jullie nog shetlanders te koop? ik heb er zelf ook een bij jullie van...

02.12 | 12:26

hilde is nu mijn pony ze is supper ief en mooi